Blog

Sanal Mağaza e-ticaret entegrasyon programı

E-ticaret sektöründe başarılı olmak için birçok farklı sistemi bir arada kullanmak ve yönetmek gerekiyor çünkü çok sayıda pazaryeri olduğundan bunların hepsinin koordinasyon halinde çalışmaları önem arz etmektedir. Pazaryerlerinde satış yapan firmalar veya şahıslar açısından bütün pazaryerleri arasında veri alışverişi yapmak ve operasyonları kolaylaştırmak için hata yapmamak adına e-ticaret entegrasyon programı çözümlerine ihtiyaç önemini arttırmaktadır. Ancak entegrasyon programları çözümleri de kendi başına bir sorun haline gelebiliyor çünkü çok sayıda verinin güncel ve doğru işlenmesi için ciddi sağlam bir altyapıya sahip olmaları gerekmektedir. Farklı entegrasyon programları kullanmak, hem maliyetli hem de zahmetli olabiliyor, hatta ciddi stok ve fiyat gibi giriş hatalarına neden olmaktadır. Bütün bu sorunların giderilmesi için sağlam ve sürekli hızlı çalışarak, sizlerin güncel bilgileri kullanmanızı sağlayan SANAL MAĞAZA e-ticaret entegrasyon programı devreye girmektedir.

Sanal Mağaza, Türkiye’de e-ticaret entegrasyon programı alanında lider bir çözüm sunuyor çünkü sayısız platform üzerinden tek tek uğraşmanıza gerek kalmadan hızlı çözümler sunuyor. Sanal Mağaza ile Hepsiburada, Trendyol, N11, Amazon, Aliexpress, Çiçeksepeti, Etsy gibi pazaryerleri firmaları arasında tek bir platform üzerinden entegrasyon sağlayabilirsiniz.

Sanal Mağaza e-ticaret entegrasyon programı avantajları

  • Tek bir platform üzerinden bütün sistemleri yönetebilirsiniz ve bu bağlamda ciddi zaman kazanımı elde edersiniz. Durmadan farklı sistemlere ulaşmak için panel değiştirmek yerine, bütün operasyonlar tek bir panelden yönetildiğinde hata payı ve oranı azalacağından, sorunsuz ve daha büyük işlere imza atarsınız. Örneğin, Sanal Mağaza programını kullandığınızda, Trendyol, Hepsiburada gibi pazaryeri mağazalarınız arasındaki veri alışverişini ve işlemleri tek bir kolay anlaşılır panel üzerinden yapabilirsiniz. Böylelikle sürekli platform değiştirmek yerine sizler rahatlıkla bütün bilgilerinizi görebilir ve buna göre planlamalarınızı yapabilirsiniz.
  • Özellikle kalem sayısı fazla olan mağazalarınız için otomatik faturalandırma ve kargo giriş çıkışı oluşturma özelliği sayesinde vakitten ve iş gücünden tasarruf edebilirsiniz. Siparişlerinizin faturaları e-ticaret entegrasyon programınızda otomatik olarak oluşturulur ve kargo bilgileri ile anlaşmalı kargo firmanızın hesabında hazır olur ki sizler bunları çok hızlı halletmiş olursunuz. Örneğin, Sanal Mağaza programını kullandığınızda, N11 veya Çiçeksepeti pazaryerinden bir sipariş aldığınızda, bu siparişin faturası muhasebe programınızda otomatik olarak oluşturulur. Ayrıca siparişin kargo bilgileri anlaşmalı olduğunuz kargo firmasının hesabında hazır olur ki bunlar otomatik güçlü altyapı sayesinde sizlere sunulur. Kısaca sizlerin manuel işlem yapmanıza gerek kalmadığı için sorunsuz şekilde siparişiniz en hızlı olarak müşteriye ulaşmış olur.
  • Sanal Mağaza e-ticaret entegrasyon programı sayesinde stok takibi başta olmak üzere bütün ürün kalemlerinizi rahatlıkla takip edebilirsiniz. Amazon ve Etsy gibi pazaryerinde ürünlerinizin fiyat güncellemesi, stok miktarları, ürün açıklaması gibi bilgilerini tek bir oldukça kolay ve anlaşılır panel üzerinden yönetebilir ve dilediğiniz an güncelleyebilirsiniz. Örneğin, Hepsiburada, Trendyol, N11, eBay, Aliexpress veya ÇiçekSepeti, gibi Türkiye’de ve yurtdışında hizmet veren pazar yerlerinde var olan ürünlerinizin fiyatını, stok adetlerini, ürün detay bilgilerini, ve diğer niteliklerini panelimiz üzerinden rahatlıkla güncel bilgilerle düzenleyebilirsiniz. Bu kapsamda ürünlerinize ait olan son bilgileri görme şansınız olduğu gibi geleceğe yönelik planlamalarınızı en doğru ve hızlı şekilde yapabilme şansına erişirsiniz.
  • Sanal Mağaza e-ticaret programı kullanmanız dahilinde, ürünleriniz hakkında tüketici şikayet ve önerileriniz tek platform üzerinden yönetilirsiniz ki hızlı geri dönüş yapmanın satın alan kişi için ne kadar değerli olduğu bütün pazaryerleri açısından kabul gören gerçekler arasındadır. Çok sayıda ürüne sahip olduğunuzda ve bunları farklı pazaryerleri üzerinden satışa aldığınızda, epey müşteri geri bildirimleri almaya başlarsınız. Bütün müşteri sorunlarının tek platform üzerinden idare edilmesi müşteri memnuniyetini arttıracaktır ve bu durum mağaza puanınızın yükselmesini sağlarken, sizlerde daha yüksek satış potansiyeline erişmiş olursunuz. Ayrı paneller üzerinden bunlarla ilgilenmek neredeyse imkansız hale gelebilir ve çok sayıda gözden kaçan detaylar zaman içinde baş ağrıtabilir. Devam eden süreçte Sanal Mağaza e-ticaret programı ayrıcalıkları sayesinde bütün satış fırsatlarını yakalama şansını artık çok daha kolay elde edebilirsiniz. Müşterilerinizden gelen geri bildirimleri analiz edebilir ve bu bilgiler ışığında yapacağınız analizler neticesinde doğru atılımlar veya geliştirmeler ile mağazalarınızı daha geniş kitlelere ulaştırabilirsiniz. Müşteri beklentileri hakkında el edeceğiniz geri dönüşler satış hacminizi arttırmada önemli yere sahip olacaktır. Özellikle bütün bunları kolay anlaşılır ve tek panel üzerinden icra etmek ise iş yükünüzü ciddi şekilde azaltmış olacaktır.

E-ticaret entegrasyon programı için iyi bir tek panel nasıl olmalıdır?

Panel kullanıcı dostu olmalıdır yan sade tasarıma sahip, kolay anlaşılır ve işlemleri gerçekleştirirken hızlı şekilde dilediniz işlemleri gerçekleştirebiliyor olmalısınız. Bütün verileri tek bir yerde sunmalı ve sizler dilediniz detay bilgileri buradan rahatlıkla ulaşma şansına sahip olmalısınız. Ayrıca buradan kargo, stok gibi bilgi erişimi yaparak buradan gerekli olan düzenleme işlemlerini sorunsuz halletmelisiniz.

Sağlam bir teknolojik altyapıya sahip olmalıdır ve kullandınız sırada işlem güvenliğinden emin olunmalı ve veri kaybı gibi hataların olmadığından emin olmalısınız. Sanal Mağaza e-ticaret entegrasyon programı canlı destek özelliği sayesinde, uzman ekip arkadaşlarımız ile iletişime geçebilir ve sorunlarınızın cevaplarını anlık olarak alabilirsiniz. Canlı destek hattında işinin ehli kişilerin olması önem arz eder ve işin uzmanından yardım almak sizlerin sistemi rahat ve güvenli kullanmasını sağlar.

Pazaryeri mağazaları yönetimi artık çok daha kolay ve güvenilir

Sanal Mağaza e-ticaret entegrasyon programı ayrıcalıkları sayesinde sizlerde işinizi kolaylaştırmanın yanında daha hızlı operasyon yönetimine erişebilir ve bütün pazaryeri platformlarınız arasında doğru veri akışı sağlamış olursunuz. Günümüz dünyasında en çok ihtiyaç duyulan beklentilere hızlı cevap verme ve en doğru planlamaları yapma giderek hayati öneme doğru ilerlemektedir. Fayda maliyet hesaplama söz konusu olduğunda farklı pazaryeri mağazaları yönetimi kritik noktalar arasındaki yerini alacaktır ve sizlerde çok daha rahat ve kolay bütün operasyonlarınız halledebilirsiniz.

Bütün bunları ve daha fazlasını tek bir platform üzerinden yapmaya hazırsanız, sizleri de Türkiye’nin en güvenilir sistemini kullanmak için ailemize davet ediyoruz.

Banzer blog yazıları

Genel

PrestaShop Nedir ve Nasıl Kullanılır?

30.12.2022

E-ticaret dünyasında birçok platform var, ancak PrestaShop'un öne çıkan özellikleri ve kullanım kolaylığıyla birçok işletme tarafından tercih edildiği

PrestaShop Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Genel

Aliexpress E-İhracat Entegrasyonu

22.02.2023

Aliexpress, dünya genelinde birçok ülkede e-ticaret sektöründe önde gelen bir pazar yeri olarak bilinir. İnternetin küreselleşmesi ile birlikte, Aliex

Aliexpress E-İhracat Entegrasyonu

Sanal Mağaza Entegrasyonları

Tek panelde en popüler pazaryerleri

Trendyol Entegrasyonu

Trendyol

Pazaryeri Entegrasyonu
Wish Entegrasyonu

Wish

Pazaryeri Entegrasyonu
Aliexpress Entegrasyonu

Aliexpress

Pazaryeri Entegrasyonu
Opencart E-ticaret Entegrasyonu

Opencart

Eticaret Entegrasyonu

E-ticaret sektörü hızla büyüyor ve işletmeler online pazaryerlerinde yer alarak daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyor. Siz de Trendyol, Modanisa, Çiçeksepeti, Joom, Aliexpress ve Wish gibi popüler pazaryerlerinde ürünlerinizi listeleyebilir daha fazla müşteriye ulaştırarak işletmenizi büyütebilirsiniz.

sanalmagaza.org

Tek Panelde Ürünlerinizi Yönetin
Pazaryerleri ve eticaret paketleri için hazırlanmış entegrasyonlar ile
ürünlerinizi, stoklarınızı kolayca yönetin.