Blog

Sanal Mağaza entegrasyon programı ile iş takibi çok daha kolay!

Farklı pazaryerlerinde aktif olmak e-ticaret alanında başarılı olmak için neredeyse olmazsa olmaz koşullar arasına girmektedir. Fakat çok sayıda pazaryeri üzerinde aktif olmak ürün yükleme, sipariş takibi, faturalandırma, kargo süreçleri göz önüne alındığında manuel yönetim açısından neredeyse imkansız hale gelmektedir. Sanal Mağaza entegrasyon programı bu problemin çözümü hususunda devreye girmekte ve sizlerin bu ağır iş şartlarını çok daha kolay hale getirmektedir. Bütün e-ticaret operasyonlarını tek bir platform üzerinde idare etmenin getirdiği rahatlık ve hata payını en aza indirme sayesinde iş takibi artık çok daha kolay hale gelmektedir.

Sanal Mağaza modülleri sizlere neler sunuyor?

  1. Kullanıcı dostu altyapısı sayesinde bütün ürünlerinizi dilediğiniz pazaryeri listesinde satışa sunabilirsiniz.
  2. Gelen siparişleri aynı panel üzerinde takip edebilir ve durum güncel verilerini düzenleyebilirsiniz.
  3. Sistemin sunduğu e-fatura imkanı sayesinde hızlıca ve rahatlıkla fatura işlemini tamamlayabilirsiniz.
  4. Kargo süreçlerini aynı panel üzerinden idare edebilir ve rahatlıkla müşteriye gönderim gerçekleştirme olanağı yakalayabilirsiniz.
  5. Sağlam altyapısı sayesinde Sanal Mağaza vasıtasıyla e-ticaret sitenizi aynı panel üzerinden yönetebilirsiniz.
  6. XML entegrasyon ayrıcalığıyla tedarikçilerinizden dilediğiniz takdirde satış işlemlerinin önünü açabilirsiniz.

Elde edeceğiniz belli başlı avantajlara göz atalım

  1. İş yükünü azalır ve enerjinizi boşa harcamadan zamandan tasarruf elde ederken, maliyetlerinizi de aşağı çekebilirsiniz.
  2. Farklı pazaryerleri içinde aktif olabilir ve Sanal Mağaza entegrasyon programı sayesinde çok daha geniş kitlelere iş yükünüzü arttırmadan ulaşabilirsiniz.
  3. Stok ve fiyatlarınızda oluşabilecek olan farklılıklar ortadan kalkabilir ve tutarsızlıklardan kaynaklı olan sorunları gidermiş olursunuz.
  4. Müşteri memnuniyetini arttırabilir ve olumsuz yorumları azaltarak iade oranını düşürebilirsiniz. Ayrıca mağaza puanınıza yansıyan olumlu etkiler neticesinde satış potansiyelinizi arttırma şansını olur.
  5. Düzenli raporlama ve analiz yapabilme olanağı sayesinde e-ticaret verimini katlayabilirsiniz.

Pazaryeri entegrasyon programı nasıl kullanılır?

Sanal Mağaza sitesinden kaydolduktan sonra dilediğiniz pazaryeri, muhasebe, kargo ve XML entegrasyon seçeneklerini seçerek hesabınızı bağlamanız gerekmektedir. Bundan sonra marka ve kategori eşlemesini yapabilir ve burada doğru bilgileri girdiğinizden emin olmanız faydalı olacaktır. Böylelikle ürünlerinizi tek panel üzerinden dilediğiniz pazaryerleri içinde listeleme şansınız yakalayabilirsiniz. Elde ettiğiniz siparişleriniz otomatik olarak Sanal Mağaza sistemine düşer ve aynı panel üzerinden hepsini idare edebilirsiniz.

Sanal Mağaza fiyatlandırmasının kriterleri hakkında

Sistem içerisinde farklı paketler yer almaktadır ve bunların arasından sizlerin iş modelinize en uygun olanı tercih ederek, satın alma işlemine geçebilirsiniz. Ödeme modeli olarak aylık veya yıllık abonelik seçenekleri ile düzenleyebilir ve hızlı şekilde kullanıma geçebilirsiniz. Fiyatların güncel bilgilerine erişmek için bu linki tıklayabilirsiniz.

Çok fazla ürün çeşidin varsa e-ticaret entegrasyon programı tam sana göre

Online alışveriş alanı her geçen sene artmaktadır ve bununla birlikte rekabette tırmanışa geçmektedir. Bu durumda satıcılar için pazaryerleri üzerinde kendilerine yer edinmelerini zorlaştırmasının yanı sıra çok daha geniş kitlelere erişim sağlamasının da önünü açmaktadır. Bütün bu zorlukların altından kalkmak için e-ticaret sahipleri yeni çözümlere ihtiyaç duymaktadırlar. Özellikle çok fazla sayıda ürün çeşidin varsa, en ideal çözümlerden birisi sahip olacağınız e-ticaret entegrasyon programı olacaktır.

Siteler arasında veri alışverişinin önünü açan entegre programları sayesinde sizlerde tek bir panel üzerinden en az hata payı ile en doğru bilgileri kontrol ederek, güncellemeler yapabilirsiniz. Örneğin, Sanal Mağaza pazaryeri entegrasyonu sayesinde XML, muhasebe verileri, kargo işlemleri, stok bilgileri gibi çok sayıda işlemi yönetebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz güvenilir ve kullanışlı altyapı sayesinde bütün bağlantıları sizler için otomatik halletmiş olmaktayız. Ürün çeşidiniz sayıca çok fazla olduğunda elde edeceğiniz temel kolaylıklar;

Ürün yönetimi hızlı ve daha kolay olur

Çeşitliliği çok fazla olan e-ticaret siteleri için ürün ve stok yönetimi çok zorlu süreçler haline gelebilmektedir. Bütün bilgilerin doğru şekilde verilerinin takibi ve platformlar arasında meydana gelen satış sonrası tek tek güncelleme işlemi baş ağrıtıcı olabilmektedir. Her bir pazaryeri için tek tek ürün açıklaması, fotoğrafları, ve etiket gibi bilgilerin girilmesi dahil olmak üzere ciddi zorlu süreçler sizleri beklemektedir.

Sanal Mazağa e-ticaret entegrasyon programı sayesinde süreçlerin tek panel üzerinden optimize edildiğinden çok daha kolay ve hızlı hale gelmektedir. Otomatik olarak güncellenen bilgiler farklı platformlara yansımaktadır ve tek tek uğraşma gibi çok ciddi vakit alacak işlerden kurtulmuş olursunuz. En güvenilir pazaryeri entegrasyonu ayrıcalığı ile bu işlerin yükümlülüğünden kurtularak, çok daha konforlu çalışma ortamı yaratmış olursunuz.

Sipariş yönetimi hız kazanır ve sizlerde daha yüksek kar oranlarına erişim

Dilediğiniz pazaryerleri üzerinde aktif olduğunuzda işin kalem sayısının fazla olması durumunda sipariş yönetimi hayati öneme sahip olmaya başlamaktadır. Manuel olarak kargo ve stok takibi başta olmak üzere müşteri geri bildirimleri işlemleri çok çeşitli ürünlerin güncellenmesi noktasında hata payını ciddi oranda arttırmaktadır. Bu verilerde yapılacak olan hatalar, sizlere ekstra kayıp olarak geri dönecektir ve rakiplerinize kıyasla dezavantajlı hale düşebilirsiniz.

Sanal Mağaza pazaryeri entegrasyonu sayesinde bütün verilerin veri kaybı veya hatasız olarak işlenmesi çok daha hızlı ve kolay hale gelmektedir. Bütün platformlar üzerinden gelen siparişlerinizi e-ticaret entegrasyon programı üzerinden görüntüleyebilir, veri güncellemelerini yapabilir ve bütün yönetimi gerçekleştirebilirsiniz. Fatura süreçleri, kargo gönderimleri ve takibi hızlanır. Müşteri bildirimlerini düzenleyebilir ve bütün bunları otomatik olarak ayarlayabileceğinizden sipariş yönetimi ciddi şekilde hız kazanır.

Müşterinizin memnuniyeti artar

Sürdürülebilir satış modeli yaratmanı için müşteri memnuniyeti en önemli kriterler arasında yerini almaktadır. Artık çoğu alıcının ürünler hakkında satın alma sonrasında yoğum yaptığını ve bu yorumlar neticesinde mağaza puanınızınız etkilendiğini düşünürsek, bu husus gözden kaçmaması gereken kriterler arasındadır. Müşteri beklentileri ve gereksinimleri doğrultusunda sorunların giderilmesi, olumsuz yoğum ve iadelerin önüne geçmek için hızlı ve etkili çalışma modeline sahip olmanız gerekmektedir.

E-ticaret entegrasyonu sağlayan programlar sayesinde bu süreçler çok daha hızlı ve kolay hale gelmektedir. Ürünlerin tanıtımı, stok tutarsızlıklarının oluşmaması, fiyatların güncel ve doğru verileri içermesi gibi hayati veriler ile müşteri memnuniyeti artar. Alınan siparişler çok daha hızlı şekilde kargoya hazır olur ve müşteri ile iletişim çok daha verimli hale gelebilir.

E-ticaret performansı kontrolü sağlanır

Ürün çeşitliliği çok olan satıcılar için online satış performansının değerlendirilmesi ve kontrolü önemlidir. Hangi ürünlerin çok satıldığı yada ürünlerin ortalama satış miktarları gibi veriler sayesinde düzgün ve düzenli stok tutma işlemleri çok daha efektif hale gelebilir. Sanal Mağaza pazaryeri entegrasyon programı sayesinde gelecek planlamaları da en doğru şekilde yapılabilmesi mümkün hale gelmektedir. Ayrıca tercih edilen kargo firmasının performansının kontrolü de kolaylaşır ve e-ticaret potansiyelinizi geliştirme imkanını elde edebilirisiniz.

Gereksinimler söz konusu olduğunda verilerin değerlendirilmesi ve raporlamaların yapılması ile bütün analizlerde en doğru bilgilere erişme şansını yakalayabilirsiniz. En doğru kararları vermede en büyük yardımcılarınız ve platformlar arasında farklı strateji geliştirme gibi avantajları elde edebilirisiniz.

Sizlere sunduğumuz vazgeçilmez çözümler sayesinde bütün rakiplerinizin önüne geçmeniz için çok daha fazla beklemenize gerek kalmamaktadır. Elde edeceğiniz avantajlar sayesinde satış karlılığınızı arttırmak, müşteri memnuniyetini kazanmak ve çok daha geniş kitlelere erişmek daha az uğraş ile mümkün hale gelmektedir. Vaktinizi boşa harcamak yerine sizler işlerinize ve siparişlerinize odaklanırken, pazaryeri entegrasyonu sayesinde otomatik süreçlerin doğru ve güvenilir ilerlemesini keyfini sürebilirsiniz. Sanal Mağaza e-ticaret entegrasyon programı sayesinde hayatınız artık çok daha kolay!

Banzer blog yazıları

Genel

PrestaShop Nedir ve Nasıl Kullanılır?

30.12.2022

E-ticaret dünyasında birçok platform var, ancak PrestaShop'un öne çıkan özellikleri ve kullanım kolaylığıyla birçok işletme tarafından tercih edildiği

PrestaShop Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Genel

Aliexpress E-İhracat Entegrasyonu

22.02.2023

Aliexpress, dünya genelinde birçok ülkede e-ticaret sektöründe önde gelen bir pazar yeri olarak bilinir. İnternetin küreselleşmesi ile birlikte, Aliex

Aliexpress E-İhracat Entegrasyonu

Sanal Mağaza Entegrasyonları

Tek panelde en popüler pazaryerleri

Trendyol Entegrasyonu

Trendyol

Pazaryeri Entegrasyonu
Wish Entegrasyonu

Wish

Pazaryeri Entegrasyonu
Aliexpress Entegrasyonu

Aliexpress

Pazaryeri Entegrasyonu
Opencart E-ticaret Entegrasyonu

Opencart

Eticaret Entegrasyonu

E-ticaret sektörü hızla büyüyor ve işletmeler online pazaryerlerinde yer alarak daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyor. Siz de Trendyol, Modanisa, Çiçeksepeti, Joom, Aliexpress ve Wish gibi popüler pazaryerlerinde ürünlerinizi listeleyebilir daha fazla müşteriye ulaştırarak işletmenizi büyütebilirsiniz.

sanalmagaza.org

Tek Panelde Ürünlerinizi Yönetin
Pazaryerleri ve eticaret paketleri için hazırlanmış entegrasyonlar ile
ürünlerinizi, stoklarınızı kolayca yönetin.