Blog

Trendyol Pazaryeri Entegrasyonu Sizleri Bekliyor.

İnternet siteniz e-ticaret alanında mı faaliyet gösteriyor ve bu pazaryerinde satışlarını katlamak ister misiniz? Cevabınız evetse, satışlarınızı arttırmanız için size özel harika bir teklifimiz var. Trendyol Pazaryeri Entegrasyonu için Sanal Mazağa tam size göre.

Bilindiği üzere Türkiye’nin en büyük pazaryerleri arasında bulunan platform ayrıcalıklarından maksimum seviyede gelir etmek için sizlerin de Trendyol entegrasyon programı ihtiyacınız olacaktır. Her yıl 30 milyonun üzerinde aktif müşterisi olan Pazar alanında aktif faaliyet göstererek sizlerde satış hacimlerinizi ciddi oranlarda arttırabilirsiniz. Devasa müşteri alanı içinde yerinizi alırsanız sizlerde aynı efor sarf ederek çok daha geniş kitlelere ulaşma imkanı yakalayabilirsiniz. Farklı e-ticaret entegrasyon programları olmaktadır fakat Sanal Mağaza ayrıcalıkları ile en güvenilir Trendyol Pazaryeri Entegrasyonu sayesinde rakiplerinizin bir adım önüne geçme şansınız olabilir.

Öncelikli olarak satıcı paneli üzerinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir ve bundan sonra sizlerle anlaşma yapılmaktadır. Trendyol’un satıcı koşullarını ve komisyon oranlarını kabul etmeniz gerekecektir ki ürünlerinizi sistem üzerinden listeleme hakkını elde etmiş olursunuz. Pazaryerinin kendisine ait komisyon oranları bulunmaktadır ve komisyon oranları kategoriye göre değişmesine karşın sektör içerisinde yer alan diğerlerine göre rekabetçi oranlara sahip olduğunu söylemek mümkündür.

Trendyol pazaryeri entegrasyonu için sizlere sunduğumuz ayrıcalıklar

Trendyol ile anlaşmanızdan sonra Sanal Mağaza, e-ticaret sitenize en uygun modülü seçmeniz için ayrıcalıklar sunmaktadır. Uzman kadromuz tarafından geliştirilmiş olan Trendyol pazaryeri entegrasyonu modülleri ile sitenizin entegre edilmesini sağlayabilirsiniz. Geniş yazılım ekibimiz tarafından tamamıyla güvenli altyapıya sahip olarak geliştirilmiş olan modül sayesinde sitenizin entegre olması sağlanmaktadır. Kullanacağınız panel sayesinde ürünlerinizin Trendyol’a otomatik eklenmesi ve siparişlerinizin sade ve kullanıcı dostu arayüz sayesinde yönetimini gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Tek bir panel üzerinden bütün ürünlerinizin e-ticaret siteniz ile koordineli şekilde idare edilmesi sizlerin sayısız ayrıcalıklardan yararlanmanızı sağlayacaktır. Bizimle çalışmaya başladığınız takdirde sizlere sunduğumuz teknik destek ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanma şansınız da yakalayabilirsiniz.

Özel olarak tasarlanmış ve kullanımı epey kolay olan Trendyol pazaryeri entegrasyonu modülümüz sayesinde sizlerde ürün girişi, fatura takibi, kargo işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Satış için hazır olan ürünlerinizin stok takibi, fiyat entegre işlemleri, doğru kategori altında satış, marka bilgisi, ürün detay açıklaması gibi bilgileri rahatlıkla belirleme şansınız olacaktır. Doğru kategoride ve marka altında satış yapma noktasında dikkatli olmanızı öneririz zira potansiyel müşterilere erişim sağlamak daha zor olacaktır. Doğru kategori ve marka adı altında listelenen ürünlerin satış hacimleri çok daha yüksek olacaktır.

Kargo ve fatura işlemleri entegrasyon programları ile daha kolay ve hızlı

Bilindiği üzere satışa alınan ürünlerin güncel sipariş takibi çok önemlidir ve bunu sizlere en hızlı şekilde sunmak bizim temel amaçlarımız arasında yer almaktadır. Buna ek fatura takibi ve kargo işlemlerini de Sanal Mağaza üzerinden rahatlıkla gerçekleştirme imkanınız olabilir. Trendyol pazaryeri entegrasyonu sayesinde siparişlerinizin güncel verileri dahilinde zamanında müşteriye ulaşmasını sağlamak artık çok daha kolay olacaktır. Hızlı şekilde siparişlerin kargoya verilmesi hayatidir ve genellikle bu süre 24 saat içerisinde tamamlanması gerekecektir. Entegrasyon programları sayesinde hızlı şekilde müşteri talebine cevap vermiş olmak, müşteri memnuniyetinizi arttıracağı gibi mağaza puanınızı da arttıracak ve satış rakamlarınıza yansıyabilir. Aynı zamanda modülümüz sayesinde olası iptal oranlarını düşürme şansınız olur ki bu avantajla daha geniş müşteri ağlarına erişim sağlayabilirsiniz.

Kargo seçenekleri olarak anlaşmalı olduğunuz firma veyahut Trendyol’un sunduğu kargo hizmetlerinden faydalanma şansınız bulunmaktadır. Genellikle Trendyol’un sunduğu anlaşmalı olduğu kargo hizmetleri size özel indirimli fiyat politikası yürütmektedirler. Anlaşmalı kargo şirketi üzerinden siparişlerinizi gönderme imkanını yakalayabilirsiniz ve sürecin daha hızlı olmasını sağlayabilirken, güvenli teslimat ayrıcalıkları elde etme şansınız olacaktır. Modülümüz üzerinden de kargoya verilen siparişlerin stok takibi bilgilerini rahatlıkla tek bir panel üzerinden ilerletmeniz mümkün olacaktır.

Satışlarınızın cari hacimleri ve bilgilerini Sanal Mazağa Trendyol Pazaryeri Entegrasyonu üzerinden işleyebilir ya da Trendyol’un sunduğu e-fatura hizmetleri üzerinden işlemlerinizi devam ettirebilirsiniz. Pazaryerinin sizlere sunduğu çeşitli ayrıcalıklar ve e-fatura indirim seçenekleri olabilmektedir ve bunları takip etmeniz sizlere kazanç sağlayabilir. Dijitalleşen fatura süreci sayesinde vergi yükümlülükleri kapsamını tamamlama şansınız çok daha kolay olabilir. Çok daha karmaşık gibi görünen işlemler sahip olduğunuz programlar sayesinde sizlerin emeğini çok daha kıymetli hale getirecektir.

Pazaryerleri entegre edici modüllerin avantajları

Trendyol Pazaryeri Entegrasyonu yapmanın avantajları epey fazla olmakla birlikte, aşağıda belli başlı başlıklar halinde bunları görebilme şansınız vardır.

  • Türkiye çapında geniş müşteri ağına ulaşarak, geniş kitlelere satış yapma şansını yakalarsınız
  • Güvenilir marka veya e-ticaret sitesi olma yolunda müşteri gözünde güven kazanma sağlanabilir
  • Dönemsel kampanya, indirim, reklam gibi fırsatlardan yararlanarak satış için daha cazip ürün politikası geliştirebilirsiniz
  • Farklı platformlar üzerinde yer alarak kendi markalaşma sürecinize katkı sağlayabilirsiniz
  • Trendyol’un sunduğu kargo, e-fatura hizmetleri ile maliyetinizi aşağı çekme şansınız olabilir
  • Güven puanı yüksek mağaza sahibi olmanız sayesinde müşteri tarafında ilerleyen dönemlerde satış hacimleri arttırma şansınız artar

Bütün kendi işletmesini geliştirmek isteyen işletme sahiplerini veya firmaları adına Sanal Mağaza Trendyol Pazaryeri Entegrasyonu kullanmaya davet ediyoruz. Daha detaylı bilgi almak ve sorularınızın profesyonel ekip arkadaşlarımız tarafından yanıtlanması isterseniz bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi yılların getirdiği tecrübeyi geniş ve profesyonel ekip arkadaşlarımız ile sizlerle paylaşmaya biz her zaman hazırız. Aynı zamanda Trendyol’un resmi web adresinden de gerekli bilgileri edinme şansınız olacaktır ve burayı da ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz.

En güvenilir ve hızlı Trendyol Pazaryeri Entegrasyonu avantajları ile satışlarını katla!

Sizlere sunduğumuz sayısız ayrıcalığı kaçırmak istemiyorsanız ve farklı kampanyalardan haberdar olmak isterseniz hemen bizlerle iletişime geçin ve rakiplerinizi geride bırakmanın en kolay yolunu keşfedin.

Banzer blog yazıları

Genel

PrestaShop Nedir ve Nasıl Kullanılır?

30.12.2022

E-ticaret dünyasında birçok platform var, ancak PrestaShop'un öne çıkan özellikleri ve kullanım kolaylığıyla birçok işletme tarafından tercih edildiği

PrestaShop Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Genel

Aliexpress E-İhracat Entegrasyonu

22.02.2023

Aliexpress, dünya genelinde birçok ülkede e-ticaret sektöründe önde gelen bir pazar yeri olarak bilinir. İnternetin küreselleşmesi ile birlikte, Aliex

Aliexpress E-İhracat Entegrasyonu

Sanal Mağaza Entegrasyonları

Tek panelde en popüler pazaryerleri

Trendyol Entegrasyonu

Trendyol

Pazaryeri Entegrasyonu
Wish Entegrasyonu

Wish

Pazaryeri Entegrasyonu
Aliexpress Entegrasyonu

Aliexpress

Pazaryeri Entegrasyonu
Opencart E-ticaret Entegrasyonu

Opencart

Eticaret Entegrasyonu

E-ticaret sektörü hızla büyüyor ve işletmeler online pazaryerlerinde yer alarak daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyor. Siz de Trendyol, Modanisa, Çiçeksepeti, Joom, Aliexpress ve Wish gibi popüler pazaryerlerinde ürünlerinizi listeleyebilir daha fazla müşteriye ulaştırarak işletmenizi büyütebilirsiniz.

sanalmagaza.org

Tek Panelde Ürünlerinizi Yönetin
Pazaryerleri ve eticaret paketleri için hazırlanmış entegrasyonlar ile
ürünlerinizi, stoklarınızı kolayca yönetin.